Kazen en gedroogde salami's

Het Seizoen zoekt de beste kazen uit per seizoen. In de zomer hebben we de iets zachtere kazen in ons assortiment en in de winter de iets stevigere. Ook heerlijke gedroogde salami en ham vind je bij ons terug. Spring eens binnen en laat je verrassen door ons assortiment!

Gedroogde salami

1. Salami al barolo

Salami gerijpt op barolo wijn en look. Hiervoor wordt een eeuwenoud recept gebruikt. 

2. Salami peperoncino

Peperige gedroogde salami waarin chilipepers zijn verwerkt. Pittig, sterk van smaak en super lekker!

3. Salami abruzzese

Het vlees wordt gedroogd in een klein metalen bakje en dit geeft de salami zijn typische platte en rechte vorm. Lichte hint van peper en gemaakt van het beste vlees. 

4. Salami al tartufo

Gedroogde salami met truffel. Op smaak gebracht met zeezout, peper, Italiaanse specerijen en dus heerlijke zwarte truffel. 

Kazen

Het Seizoen heeft een ruim aanbod van kazen. Ons assortiment verandert ook steeds met de seizoenen. In de zomer vind je heerlijk zachte en lichtere kazen bij ons, in de winter dan weer de stevigere Franse kazen. We zoeken ook steeds naar lokale kazen en werken samen met enkele Belgische boeren. 

Spring eens binnen om onze kazen en gedroogde salami’s te ontdekken. Er liggen altijd proevertjes op je te wachten zodat je de lekkerste eruit kan kiezen.

Volg ons op sociale media!