Dranken

Lokaal appelsap, wijnen aangepast aan het seizoen, gembersap voor een lekkere cocktail, sangria voor op de gezellige barbecues, en nog meer! Voor elke gelegenheid hebben we een drankje. Ons aanbod verandert ook met de verschillende seizoenen. Spring eens binnen en laat je verrassen door ons assortiment!

1. Schulp vruchtensappen

De heerlijke sapjes van schulp zijn natuurtroebel en zonder additieven! Lekker fris en fruitig. We hebben appels & frambozen, appels & aardbeien, Hollandse peren, sinaasappelsap, en puur appelsap in ons assortiment. 

2. Appelsap van Karel Vaes

Karel vaes is een fruitteler in de streek rond Borgloon. We gaan er rechtstreeks de beste Belgische kersen halen, appels & peren en sinds kort vind je ook zijn zelfgemaakte appelsap terug in ons assortiment! 

3. Wijnen aangepast aan het seizoen

Tijdens het barbecueseizoen en de zomer bieden wij erg frisse en fruitige wijnen aan. Onze wijnen van Terras d’Uva vallen bij veel mensen in de smaak. Niet al te stevig en dus perfect om te serveren tijdens een barbecue. Voor het bospaddenstoelen- en wildseizoen kiezen wij de iets stevigere wijnen voor jullie uit. 

 

4. Gembersap van gimber

Gembersap kan je in van alles verwerken. Het sap op zich is erg sterk van smaak en daarom best te verwerken in andere drankjes. Heerlijk bij een cocktail of in je thee. De echte liefhebbers nemen ook wel eens een gembershot. Het boost het immuunsysteem en is gewoon erg gezond en lekker. 

Volg ons op sociale media!